0736 404 164  / Service Roti & Depozit 

Sigemo - 20 ani
Program Program:
L-V: 9:00-18:00
S: 9:00-14:00

Despre noi

Compania noastră

Sigemo Impex SRL Sibiu este o societate comercială fondată în 1994, având un capital social de 2.000.000 lei. În cei 18 ani de funcționare ne-am format o experiență bazată pe evidențierea celui mai bun raport preț-calitate. Activitatea de bază de la înfiinţare şi până în prezent este de comercializare a anvelopelor şi jantelor pentru toată gama de autovehicule, autocamioane, motociclete, utilaje industriale şi utilaje agricole.


Sistemul de management al calităţii al SC SIGEMO IMPEX SRL a fost stabilit şi implementat în mod corespunzător, iar organizaţia îl aplică în conformitate cu standardul ISO 9001 pentru următoarele domenii de activitate:
- comerţul cu piese şi accesorii pentru autovehicule;
- întreţinerea şi repararea autovehiculelor;
- recuperarea deşeurilor nemetalice reciclabile.


Strategia de dezvoltare pe termen lung ne obligă să avem un personal de înaltă calificare, stocuri permanente cu o bogată diversificare tipo-dimensională şi de modele, o distribuţie promptă către toţi clienţii noştri şi nu în ultimul rând un serviciu profesionist pentru montarea, echilibrarea şi vulcanizarea anvelopelor (pentru toate tipurile de vehicule). În plus venim în întâmpinarea clienţilor noştri, extinzând activitatea service cu un pachet de servicii rapide de întreţinere şi reparaţii auto precum:
- spălătorie auto
- schimburi de filtre (aer, polen, ulei, motorină, benzină)
- reparaţii şi verificări ale trenului de rulare, frâne
- geometrie roţi (autoturisme şi camioane)
- inspecţii tehnice periodice

 

Sigemo poate fi partenerul dumneavoastră de afaceri sincer şi devotat, motivat de încredere, seriozitate şi dornic de colaborare.


Sigemo, din postura de reprezentanta RIAL (jante din aliaj usor "made in Germany") pentru Romania, oferă sprijin tehnic și material publicitar pentru comercializarea produselor RIAL. De aceleaşi condiţii puteţi beneficia şi în cazul anvelopelor unde deţinem reprezentanţele pentru ţara noastră. 

Echipa noastră

Avem un colectiv tânăr, cu media de vârsta de sub 30 de ani, dornic de afirmare şi pregătit pentru exigenţele unei pieţe concurenţiale raportată la cel mai ridicat nivel european.