Garantia produselor

Oferim garantie 100% pentru defectele de fabricatie la produsele comandate pe site-ul www.anvelopejantebucuresti.ro.
Garantia anvelopelor sau jantelor comandate se solutioneaza la sediul societatii Sigemo Impex SRL, Sibiu, loc. Selimbar, Str. Sibiului, Nr. 26. Plata transportului pentru anvelopele sau jantele trimise (tur-retur) in vederea solutionarii garantiei revine in responsabilitatea clientului. Nu fac obiectul garantiei anvelopele sau jantele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, crapaturi, ciobiri, componente/piese plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, anvelopele sau jantele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, noxe, sau sub actiunea substantelor chimice etc.)

La solicitarea garantiei este necesara prezentarea anvelopelor sau jantelor defecte in ambalajul original (acolo unde este cazul), impreuna cu accesoriile aferente si copiile facturii fiscale si certificatului de garantie. In cazul in care anvelopele sau jantele ajung neinsotite de aceste documente, acestea pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

Anvelopele pentru care se solicita garantia trebuie sa fie insotite de un protocol de reclamatii anvelope.

Certificat Garantie RIAL

Calitatea materialelor si tehnologiei germane au contribuit la includerea jantelor RIAL in galeria selecta a accesorilor auto certificate si acreditate de Registrul Auto Roman, iar Sigemo, in postura de distribuitor unic pentru Romania al jantelor Rial, este singura companie licentiata pentru dreptul de utilizare a Certificatului de Conformitate.


Certificat Garantie anvelope

Anvelopele comercializate de Sigemo sunt omologate international, in conformitate cu reglementarile europene in vigoare, iar conditiile de acordare a garantiei sunt prezentate in certificatul propriu de garantie.


nimized="true">