Despre noi

Avem o experienta de peste 20 de ani in domeniul anvelopelor, jantelor si serviciilor auto. SIGEMO a fost fondata in 1994 in municipiul Sibiu unde avem sediul si depozitul central si in prezent.

Suntem in TOP distribuitori din Romania de anvelope de autoturisme, camioane, agroindustriale, autoutilitare, Suv/ 4x4 (din punct de vedere al vanzarilor realizate in ultimii 3 ani).

Suntem partener oficial si distribuitor national al marcilor de anvelope: Michelin - BF Goodrich - Tigar, GoodYear - Dunlop-Fulda - Sava - Debica - Kelly, Continental - Semperit- General - Viking, Bridgestone - Firestone, Pirelli, Hankook ...

Din anul 2002 suntem unic distribuitor oficial in Romania al producatorului german de jante aliaj usor RIAL.

Importam jante otel si jante aliaj usor de la mari distribuitori din Germania, Olanda, Belgia.

Detinem in stoc peste 80.000 de anvelope si 6.000 de jante distribuite in toate punctele de lucru SIGEMO din Romania.  

Suntem prezenti cu service-uri de roti ultramoderne (showroom+depozit+atelier vulcanizare) in BUCURESTI, Cluj Napoca, Alba Iulia, Brasov , Targu Mures si Deva, precum si cu depozite regionale la Constanta, Galati si Timisoara.

Sistemul de management al calităţii in Sigemo a fost stabilit şi implementat în mod corespunzător, iar organizaţia îl aplică în conformitate cu standardul ISO 9001:2008.

Suntem peste 150 de colegi Sigemo la nivel national angrenati in procesele de distributie, vanzare de anvelope si jante, montare, echilibrare, vulcanizare si service auto.

In toate regiunile tarii avem unul sau mai multi reprezentanti de vanzari regionali care gestioneaza portofoliul de peste 500 dealeri.

Flota Sigemo, de peste 20 de autoutilitare, sustine procesul de distributie la nivel national cu tendinta de dezvoltare de la an la an.

Anvergura si succesul in afaceri ale firmei sunt reflectate de cresterea constanta a numarului de clienti multumiti, atat persoane fizice cat si persoane juridice care au beneficiat in fiecare an de produsele sau serviciile noastre, fie in service-urile Sigemo, fie prin intermediul firmelor de curierat rapid direct la ei acasa.


Fii tu urmatorul client Sigemo si iti garantam ca vei fi multumit!


nimized="true">